Briose cu cirese

de epurasha2bb in Prajituri, 23 Iul 2010 | 7714 vizualizari

 

simple

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  •  5 linguri faina,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 praf de sare,
  •  1 praf de copt,
  •  30 g unt,
  •  cateva picaturi esenta de vanilie,
  •  cirese din dulceata sau cirese de cocktail fara samburi.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese:

Se face o compozitie pufoasa ca de pandispan din galbenusurile frecate cu zahar, albusurile batute spuma tare cu un parf de sare si faina amestecata cu praful de copt, apoi se adauga si esenta de vanilie.

Compozitia se toarna in tava cu forma de briose unse putin cu unt si se coc in cuptorul preincins.

Apoi se presara si ciresele si se da iar la copt.

Sunt gata cand au crescut mult si s-au rumenit putin deasupra.

Se scot cu grija si se pudreaza cu zahar pudra sau se taie felii ca un mini chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]