Briose cu dovlecel si sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 5824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 lg faina
  • 120 g dovlecel ras
  • 4 lg ulei
  • 80 g iaurt
  • 50 g sunca Praga
  • 2 lgt praf de copt
  • 1 lgt boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 lg marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si sunca:

Intr-un castron amestecam ingredientele, cu exceptia prafului de copt, pe care-l stingem cu putin otet; omogenizam bine. Daca compozitia iese prea subtire mai adaugam putina faina, iar daca iese prea groasa, o mai subtiem cu putin lapte

Putem folosi o forma de chec pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie pentru copt. Turnam compozitia si dam la cuptor sau putem sa folosim forme de briose

Sa aveti multa pofta ! :

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

04.02.2012, 12:14

La fav

iry-gabriela 1

04.02.2012, 12:57

un aperitiv destul de bun

Lau 1

04.02.2012, 14:57

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirala umpluta cu spanac