Briose cu fulgi de ciocolata

de lia maria in Prajituri, 9 Sep 2010 | 5019 vizualizari

 

O reteta rapida, usor de facut, menita sa ne imbete simturile.
Cantitatile sunt pentru portie dubla, sa ajunga pentru toata lumea…
Serviti va rog !

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 300g zahar
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • 2 linguri esenta vanilie
  • 150ml lapte
  • 250ml ulei
  • 80g fulgi de ciocolata
  • Colorant alimentar galben si rosu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate, inafara de zahar si jumatate din cantitatea de fulgi.

In alt bol batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul, apoi laptele si fulgii ramasi. Amestecam cele doua compozitii, impartim aluatul in doua, il coloram si-l repartizam in forme.

Le coacem in cuptorul dinainte incalzit, timp de 25’.

Dupa ce se racesc le acoperim cu un strat de ciocolata neagra/alba sau glazura de zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu visine si ciocolata