Briose cu inka si Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Prajituri, 10 Sep 2013 | 2964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingura inka (sau cacao)
  • 1 lingurita bicarbonat (sau praf de copt)
  • 1 praf de sare
  • putin otet
  • Umplutura de branza:
  • 1 cutie crema de branza Ceva Fin Delaco (150 g)
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inka si Ceva Fin Delaco:

Prima data ne ocupam de umplutura.

Intr-un bol punem crema de branza, oul, zaharul si mixam bine. Dam apoi la rece pana la pregatirea aluatului pentru briose.

Ouale inpreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi apa si uleiul.

Bicarbonatul il stingem cu putin otet apoi il adaugam peste compozitia precedenta.

Adaugam apoi si faina cernuta.

Intr-un bol punem 4-5 linguri din compozitia alba, adaugam inka si omogenizam.

Ungem 2 tavi de briose si inca 3 forme cu putin ulei.

Turnam compozitia alba in forme, apoi putina compozitie maro si deasupra punem cate 2 lingurite de crema de branza.

Dam tavile si cele 3 forme la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.

Se lasa sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 15 briose.

2

Cana cu care am masurat este de 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inka si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata