Briose din carne tocata

de violeta30 in Mancare copii, 9 Ian 2015 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc
  • 200 gr carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 2 felii paine inmuiate in lapte sau apa minerala
  • condimente pentru carne tocata
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 2 cepe calite in unt/ulei
  • masline
  • ciuperci mici conservate, intregi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din carne tocata:

Se caleste ceapa in unt sau in ulei. Se lasa la racit. Se pune carnea tocata in robot pana se face pasta, se adauga feliile de paine care au fost inmuiate in apa minerala sau lapte, dar nu se scurge de lichid, ci se pun asa cum sunt. Se adauga si oul, condimentele, bicarbonatul si ceapa calita rece. Se adauga si o lingurita de delikat. Se amesteca bine la robot. Se pregatesc formele de briose, se umple jumatate de forma si se adauga cate o ciuperca in mijloc si se completeaza apoi cu carne, dupa care se orneaza cu felii de masline. Se introduc la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se servesc ca aperitiv sau in diverse combinatii

TIPS-URI

1

in loc de ciuperci se pot pune legume, masline, cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.01.2015, 00:53

dantes 1

10.01.2015, 11:12

Bune!

monik80 1

17.03.2015, 22:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta bicolora