Briose si chec aperitiv

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2012 | 20351 vizualizari

COMENTARII (99)

laura_n 1

12.09.2012, 15:06

oo, ce fain si cu ou! super

portiadelumina 1

12.09.2012, 15:07

dacă nici ăsta nu-i aperitiv săţios şi sănătos, atunci care

Lau 1

12.09.2012, 15:15

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

12.09.2012, 15:25

- Andreea - 1

12.09.2012, 15:29

nu vreau sa fiu rea insa nu toti locuiesc in Italia si ca atare nu vor sti la ce faci referinta cind scrii formaggio grattugiato...sint sigura ca are o traducere si in limba romana...

scortisoara 1

12.09.2012, 15:55

delicioase! amandoua!

Geanina87 1

12.09.2012, 16:13

Caroline....sa nu crezi ca sunt bucuroasa ca ma aflu aici in plus nu sunt stabilita aici. Retetele pe care mi le prepar sunt cu ingredientele de aici.Voiai sa scriu branza rasa? Oricum acest tip de "branza" se gaseste si in magazinele din Romania si se numeste formaggio,bineinteles e adus din Italia.Cei care nu stiu la ce ma refer,pot da un search pe google.

Bya Ralu 1

12.09.2012, 16:35

ce frumos ti-a iesit

Merisor 1

12.09.2012, 16:45

eu vreau briose

iry-gabriela 1

12.09.2012, 16:47

Geanina87 1

12.09.2012, 16:48

Si inca ceva,Caroline...am intrat putin in retetele tale si nu mica mi-a fost mirarea sa vad mortadella,mozzarella..printre ingredientele tale.Oare tu de ce nu ai tradus pe romaneste?? Ce,esti italianca? Vezi ce neplacut e sa ai un comentariu rautacios? Oricum iti "multumesc" pentru starea pe care mi-ai creat-o.Eram bine-dispusa,iar acum aproape ca imi pare rau ca am postat reteta.

Geanina87 1

12.09.2012, 16:50

Multumesc din suflet celor care mi-au scris de bine

gaby_duceag 1

12.09.2012, 16:52

heeeei, fete!
hai ma, ca-i o neintelegere!
cum sa zici ca-ti pare rau, dupa ce le-ai facut asa frumoase si ne-ai facut pofta? ni le iei inapoi?:
hai ca nu se merita sa pui la suflet

Geanina87 1

12.09.2012, 16:54

Vezi tu,Gabi...eu sunt o fire sensibila tare.In plus am zis ca APROAPE,deci mai e putin pana sa imi para rau.Multumesc de incurajare

Miha 1

12.09.2012, 16:55

Geanina, nu trebuie sa te superi, cu siguranta Caroline n-a vrut sa te supere.

Termenul de "formaggio grattugiato" nu este foarte des intalnit in retete, fata de mozzarella sau mortadella. Chiar asa...oare de ce i-o fi zicand "mortadella"?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 16:56

miha, io cred ca daca mananci de aia, poti muri ))

Geanina87 1

12.09.2012, 16:57

Ok, nu mai conteaza

Miha 1

12.09.2012, 16:57

deci nu-i facuta cu morti, nu?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 16:58

ma, ...
sa continui? tu ce zici?
))))

Miha 1

12.09.2012, 16:58

Poti? Poti?

Geanina87 1

12.09.2012, 16:59

Eu asa sper

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:00

pai tu miha, am auzit iuo!,cum ca este in Italia, o fabrica unde astora morti li se pun sfori si-s manevrati asa ca la teatru de papusi
si cica la fabrica aia se face branza
o fi vorba de mortadella?
tu ce crezi?

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:02

"miha: mortadella e salam tuuu...
miha is typing..."

))))hahahahaha

gaby_duceag 1

12.09.2012, 17:03

de unde naiba sa stiu io daca nu cumpar asa ceva?)))
hai c-o fo buna faza)))))))))

Miha 1

12.09.2012, 17:05

Oricum...imi place ca te-ai straduit. Ti-a iesit bine, pana la BRANZA.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline