Bruschete cu dovlecei

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 4183 vizualizari

 

Bruschetele cu dovlecel reprezinta aperitive racoroase, cu arome pline. Le puteti servi la micul dejun, la masa alaturi de musafiri. Cum nu contin nicio sursa de grasimi animale, pot fi servite si in post.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 7 portii aveti nevoie de:
  • 1 dovlecel mic,
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat,
  • putin ulei de masline,
  • 1 capatana de usturoi
  • 7 felii de paine neagra, feliile sa fie mai mici.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu dovlecei:

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline. Restul de catei de usturoi se taie marunt si se pun pe feliile de paine.

Dovlecelul se spala. Se taie in rondele subtiri. Se asaza rondelele pe paine.

Se presara sare si piper, apoi se baga in cuptorul incalzit. Se lasa in cuptor circa 30 de minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii