Bruschete cu Miez de Lapte

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine (aprox 12 felii)
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • masline rondele
  • branza calcica Miez de Lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu Miez de Lapte:

Feliile le taiem rondele cu un pahar.

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem rondelele de paine si le dam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce le scoatem le frecam bine cu usturoi (vor fi de ajuns 2 catei taiati in jumatate) restul de usturoi il tocam marunt, dupa care le stropim cu ulei de masline.

Branza o taiem felii si punem cate o felie pe fiecare rondea.

Rosiile le taiem marunt, le amestecam cu usturoiul tocat, adaugam sare, piper si busuioc si amestecam.

Acest continut il distribuim pe fiecare felie de branza in mod egal, adaugam masline si mai dam tava la cuptor pt aprox 10 min la foc mic.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci