Bruschete de toamna

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2016 | 4640 vizualizari

 

Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios :) Ingredientele sunt pentru 4 persoane (am considerat cate 2 bruschete de persoana).

 

INGREDIENTE

  • O bagheta;
  • Cascaval;
  • O rosie;
  • Un ardei gras;
  • Masline negre;
  • 2 oua;
  • 2 linguri smantana;
  • Un varf lingurita sare;
  • Branza rasa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete de toamna:

Intr-un castronel se bat 2 oua, se rade putina branza, se adauga smantana si putina sare si se amesteca.

Se taie o bagheta in 4, apoi fiecare parte se taie pe jumatate. Am pregatit 8 bruschete. Pe fiecare se pune din amestecul de branza, se orneaza cu masline, cate o felie de rosie si una de cascaval, fasii de ardei gras si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 20 de minute sau pana se rumenesc. Ies destul de crocante, dar sunt delicioase.

 

Timp: 20min;

Portii: 4

Pofta Buna!

 

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/09/bruschete-de-toamna.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ancutsa 1

27.09.2016, 17:18

Claudia, multumesc pentru vizita!

Rahela Velicu 1

30.09.2016, 11:26

bune!

Ancutsa 1

02.10.2016, 20:48

Multumesc, Rahela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]