Budinca cu branza si stafide

de cristinne in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 7821 vizualizari

 

ca si desert..

 

INGREDIENTE

  • paste: 150-200gr
  • branza proaspata de vaci: 400 gr;
  • iaurt: 1 buc;
  • stafide: 1 pumn mic;
  • oua: 5 buc
  • esenta vanilie:1
  • coaja rasa de lamaie
  •  zahar brun: 150 gr;
  • unt pt uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si stafide:

Se fierb pastele de care aveti (de la spaghete la fundite). Se clatesc cu apa rece.  Se face un amestec din barbza de vaci, iaurtul, oaule si pastele, impreuna cu esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie. Se pregateste tava unsa bine cu unt sau cu ulei. Se pune ciontinutul in tava si la sfarsit se bate un ou si se adauga deasupra. Se preincalzeste cuptorul. Se introduce tava la cuptor pentru 25-30 minute (eu o bag la 240 de grade), pana devine aurie.  Se serveste atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]