Budinca de fidea

de Constelatialeu in Paste, 25 Feb 2013 | 4789 vizualizari

 

Ceva usor,de seara.Se poate manca in varianta sarata sau varianta dulce adaugand zahar peste.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fidea cu ou
  • 100 g branza sarata de oaie
  • 50 g unt
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fidea:

Se punea fideaua la fiert, cca 6 minute, apoi se strecoara.

Separat amestecam branza cu untul si ouale si apoi le amestecam cu fideaua fiarta. Se aseaza intr-un vas de yena si se da la cuptor cca 20-25 minute.

Se serveste calda sau rece, cu zahar sau fara, dupa cum preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]