Budinca de legume cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 31 Ian 2018 | 8567 vizualizari

 

Cea mai gustoasa budinca! S-a mancat toata la o singura masa :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc
  • 1 punga de legume ( morcov, ardei, fasole, pastai, porumb)
  • 1/3 dintr-o telina
  • 3 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • 50 g smantana
  • 60 ml lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume cu carne de porc:

Batem ouale cu smantana, adaugam patrunjel tocat si sare si piper dupa gust.

Carnea o taiem cubulete si o prajim.

Ungem un vas de yenna cu ulei, adaugam un strat de legume apoi carnea prajita.

Acoperim cu alt strat de legume si cu telina taiata cubulete.

Turnam compozitia de smantana uniform deasupra budincei si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 40 de min.

Scoatem budinca din cuptor, ii presaram deasupra cascavalul ras si mai dam 1-2 min. la cuptor.

   

TIPS-URI

1

Se poate adauga un strat de cascaval ras si la jumatea budincii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ceapa.