Budinca de macaroane

de adry88 in Paste, 30 Oct 2013 | 5035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g macaroane
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 150 ml smantana
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie
  • visine din compot
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane:

Se pune apa cu sare intr-un vas si se pune la fiert, cand incepe sa clocoteasca adaugam macaroanele si le fierbem conform instructiunilor, le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-un bol mixam ouale cu zaharul, adaugam smantana, coaja de lamaie, branza de vaci si macaroanele scurse bine de apa, amestecam bine

Ungem o tava cu unt si adaugam compozitia in ea, eu am adaugat 1/2 din compozitie visine scurse si fara samburi si restul de compozitie.

Dam la cuptorul incalzit cca 35 minute pana se rumeste frumos.

Se lasa sa se raceasca putin in tava, dupa care se scoate pe o farfurie si se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu nuca,migdale si stafide