Budinca de mamaliga cu vinete

de epurasha2bb in Porc, 12 Sep 2010 | 6026 vizualizari

 

din ce mai aveam prin frigider, din ciclul nu aruncati nimic :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 vanata
  • 1 ceapa rosie
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 rosie coapta decojita
  • mamaliga rece de ieri
  • 1 ou
  • 150 g carne tocata de porc
  • unt pentru uns tava
  • sare, piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50 g branza si cascaval rase
  • putin ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de mamaliga cu vinete:

Se da vanata curatata de coaja pe razatoare si se caleste impreuna cu ceapa taiata solzisori si grauntii de usturoi taiatai feliute.Se adauga carnea intai si dupa aceea rosia tocata fara coaja, sare si piper.Se unge o tavita cu unt (eu am folosit tavita de silicon inimioara).Se bate un ou si se adauga in aceasta compozitie racita, apoi se adauga putina verdeata tocata fin.

Se aseaza un blat de mamaliga rece de ieri, se paseaza bine cu degetele si apoi deasupra turnam amestecul gros cu vanata .Radem putina branza si cascaval si apoi stropim cu putin ketchup.Dam la cuptor sa se rumeneasca.E foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de mamaliga cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lilik 1

21.09.2010, 00:09

"multi ani traiasca,muli ani traiask...la multi ani"tralalalalaaa Multi inainte si multa fericire..

Bucataras Medi 1

21.09.2010, 07:37

la multi ani,Epu!................sa te bucuri de tot ce este bun si frumos!................

epurasha2bb 1

21.09.2010, 09:56

multumesc lilik si medi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni