Bulz cu afumatura

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 20621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • circa 400 ml apa
  • 200 g carnati taranesti afumati
  • 150 g haizer afumat
  • 250 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • unt pentru uns forma
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu afumatura:

Pregatim intr-un ceaun mamaliga:punem apa , putina sare  si cand apa incepe sa fiarba turnam in ploaie malaiul, amestecand incontinuu pana se obtine o mamaliga bine legata.

Separat carnatii si kaizerul se taie in cubulete mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Intr-un vas(eu am folosit vasul de lut) uns cu putin unt  se pune jumatate din cantitatea de mamaliga ,apoi telemeaua data prin razatoare si mai apoi carnatii si kaizerul prajit.Acoperim cu restul de mamaliga.Cu dosul unei linguri se formeaza 3 cuiburi in fiecare punand cate un ou.Dam la cuptor si cand ouale sunt gata facute scoatem.Sevim cald dar este bun si rece cu smantana din abundenta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:47

nadina..............dau,dau

Corinuta 1

07.10.2010, 12:35

excelenta mancarica! merita toate furcile!

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 12:37

Multumesc,Corina...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza (ca la bunica).