pentru Mos Craciun ;)
Compozitia pentru bilute:
Pentru glazura:
Decor:
In plus:
Pentru inceput zdrobim biscuitii la robot.
Punem intr-un castron incapator dulceata de afine, crema de lapte si nuci, semintele decojite de floarea soarelui, zaharul vanilat, cel cu aroma de rom, zaharul din lapte, fulgii de ovaz, esenta de rom.
Amestecam cu mana pana obtinem o compozitie omogena.
Formam mingiute de marimea dorita si le asezam in tava pana modelam toate mingiutele.
In fiecare biluta infigem cate 1/2 betigas de frigarui.
Topim ciocolata alba cu fulgi de cocos, cea neagra si ciocolata cu lapte laolalta intr-o craticioara in 50 ml lapte.
Trecem bilutele prin glazura de ciocolata, apoi le decoram cu bombonele colorate si le asezam in cani,lasand distanta intre ele sa nu se lipeasca unele de altele, pana se intareste glazura.
Pofta buna!