Calamari prajiti in aluat de bere

de cristeena20 in Fructe de mare, 6 Mar 2014 | 6583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr calamari rondele (congelati)
  • 1 lamaie
  • sare, piper, usturoi pisat
  • 250 gr faina
  • 3 oua
  • 150 ml bere
  • ulei, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti in aluat de bere:

Calamarii se pun in sare, piper alb, 1 lamaie stoarsa si usturoi pisat cateva ore la frigider.

Facem un aluat din 3 galbenusuri, faina si bere. Amestecam ff bine cu telul sa nu iasa cocoloase. BAtem albusurile spuma si le adaugam la aluatul de bere, amestecand cu grija cu o lingura de lemn. 

Camalarii se introduc in acest aluat si se frig in ulei incins.

Sunt foarte buni alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:30

cristeena20 1

07.03.2014, 19:27

Multumesc dragii mei de aprecieri!!!

cristeena20 1

07.03.2014, 19:27

Mihaela, haide la o bere..dar asteapta si tu sa se faca mai cald...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]