Caltabos

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2009 | 32716 vizualizari

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

25.06.2009, 03:28

imi aduc aminte cand mancam la bunica mea cartabos cu mamaliga...foarte bun... 5 furculite

Oana 1

25.06.2009, 04:20

Mama, Lily, ce bine arata! La fel fac si eu compozitia, dar niciodata nu l-am facut la cuptor, doar fiert. O sa incerc si eu asa Nu ii intepi sa nu se sparga?

Lily_Musat 1

25.06.2009, 04:39

Draga Oana,
Caltabosul nu plesneste. Nu il intepi deloc. Se rumeneste frumos la cuptor, fara sa il fierbi in prealabil. Este foarte bun la gust.Incearca si vei vedea.

vickyduta 1

21.01.2011, 23:11

Sunt topita dupa caltabos, superb

Geanina87 1

13.12.2013, 07:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi