Calzone

de - Andreea - in Pizza, 4 Oct 2015 | 3709 vizualizari

 

Pentru pachetelul vesel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pizza
  • 8 linguri suc de rosii
  • busuioc proaspat
  • branza tip scamorza
  • crenvusti
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calzone:

Aluatul de pizza il scoatem din ambalaj, il intindem si il taiem in 6 parti egale . 

Branza o taiem felii subtiri iar crenvustii in rondele subtiri. 

Sucul de rosii il amestecam cu putin ulei de masline, sare, piper si busuioc proaspat tocat. Il fierbem 2-3 minute la foc mic si lasam sa se raceasca. 

Pe fiecare patrat de aluat de pizza punem sos de rosii, scamorza si crenvusti . 

Inchidem patratul de pasta si presam bine marginele sa nu se deschida in  timpul coacerii . Intepam suprafata cu o scobitoare. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt, asezam cele 6 bucati calzone si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce se rumenesc usor la suprafata. 

Se servesc atit calzi cat si reci. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

- Andreea - 1

05.10.2015, 15:25

mihaelar63 1

07.10.2015, 16:35

Andreea dar carnita nu pui deloc ? Acesta sa fie secretul siluetei tale ?

- Andreea - 1

10.10.2015, 11:55

) .... care silueta tu Miha ) .... ca de cand ma tot chinui sa slabesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]