Canja de pui (supa de pui in stil portughez)

de cristeena20 in Supe, 4 Apr 2013 | 5357 vizualizari

 

De mica am invatat ca a face supa de pui buna e o intreaga filosofie: tre sa fierbi puiul la foc mic, sa pui zarzavat, strecori supa limpede si fierbi taitei uneori separat sa ramana supa clara. Cand am ajuns aici si am fost servita pentru prima data cu supa lor de pui (canja) mi s-a spulberat toate ideile...ce aveam in farfurie era ceva tulbure cu carne si maruntaie de pui, si mult cus-cus fiert la foc mare....Dar gustand....a devenit preferata mea. Este o supa deosebit de savuroasa .

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pui
  • 4-5 ficatei de pui (puteti adauga si alte maruntaie)
  • 1 pachet de cus-cus
  • sare, cub Knorr de pui facultativ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canja de pui (supa de pui in stil portughez):

Aceasta supa e foarte simplu de facut. Bucatile de pui le portionam si le punem la fiert in apa rece cu sare (nu multa apa). Cand carnea e fiarta bine adaugam cus-cusul si mai lasam sa fiarba supa cu pastele in ea pana sunt toate fierte. 

Dupa preferinta putem scoate carnea si dezosa, taind in bucati mai mici  si punand in bolul cu supa inapoi bucatile. Este buna fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Canja de pui (supa de pui in stil portughez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]