Cannelloni cu carne

de Miha in Cannelloni, 9 Oct 2013 | 8732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 tuburi de cannelloni ( pentru o tava de 20/20 cm)
  • 150 g mozzarella
  • ~300 g piept de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • cateva frunze de busuioc
  • sare si piper
  • Pentru sosul Bechamel:
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.

Pieptul de curcan il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor.

Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei. Turnam deasupra sosul Bechamel si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]