Cannelloni cu carne de vita si porc

de Panacris in Cannelloni, 11 Mar 2012 | 5594 vizualizari

COMENTARII (17)

Mitinita 1

11.03.2012, 13:21

fain

VERONICA2607 1

11.03.2012, 13:29

super bunnumai bunatati faci mai Cris

Mutulica 1

11.03.2012, 13:41

Sunt convins ca oamenii talentai sunt atinsi de o aripa de inger sau chiar de Dumnezeu .Numai ca au mult de tras pentru harul asta .Iti doresc sa iesi triumfatoare din canonul pe care il ai de indurat pentru harul ce ti s-a dat .

Panacris 1

11.03.2012, 14:05

Multumesc Mutulica! Dar a trebuit sa citesc de vreo 3 ori commentul tau ca sa inteleg ultima fraza

MotanLaOale 1

11.03.2012, 14:10

bun bun

Mutulica 1

11.03.2012, 14:38

Scuze , asa sunt eu .Am postat la cannelloni .Eeram inca sub influenta tabloului Dar nu-mi place sa pierd timpul .Nu citesc nici ce scriu decat daca se intampla sa-mi sara in ochi frazele , dupa postare .Asa ca va trebui sa corectezi si tu pe ici pe colo .

Panacris 1

11.03.2012, 15:05

Multumesc, am inteles mesajul dupa ce am vazut commentul taboului

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 15:13

delicioooos!!

Rocsi 1

11.03.2012, 15:50

Vreau si eu sa gust!!!

Bya Ralu 1

11.03.2012, 16:14

Lau 1

11.03.2012, 16:38

place

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:17

MIUTA 1

11.03.2012, 20:07

Laly 1

11.03.2012, 21:35

Vreau si eu

mena29 1

12.03.2012, 09:58

place!

mamaieelena 1

12.03.2012, 10:19

Panacris 1

12.03.2012, 19:42

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si cascaval