Canneroni cu ton

de - Andreea - in Paste, 23 Iul 2012 | 2981 vizualizari

 

o reteta simpla.

 

INGREDIENTE

  • 350 gr canneroni
  • 2 cutii ton in ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie porumb
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canneroni cu ton:

Intr-o tigaie se pun 2 linguri ulei si cind acesta s-a incins se pun ardeii taiati julien si se calesc.Cind au prins culoare,se adauga tonul scurs de uleiul din conserva si porumbul.(daca e de la cutie trebuie scurs de zeama).

Separat punem o oala cu apa la fiert.Cind fierbe punem sare si pastele.Le lasam la fiert tupa timpul indicat pe ambalaj.Cind sunt fierte le scurgem de apa si le amestecam  cu ardeii ,tonul si porumbul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneroni cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Canneloni cu carne