Cantuccini - fursecuri cu migdale

de Toamna07 in Prajituri, 4 Ian 2013 | 4239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g fulgi de migdale sau migdale macinate grosier
  • 100 g zahar
  • 2 vanilii
  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cantuccini - fursecuri cu migdale:

Untul,zaharul,sarea si zaharul vanilat se mixeaza,pana se obtine o pasta cremoasa.

Se adauga ouale.Faina si praful de copt se amesteca si se framanta cu restul amestecului.Se amesteca migdalele,amestecand usor.

Pe putina faina ,aluatul se imparte in doua rulouri de 3-4 cm grosime,se asaza cu grija intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se preseaza usor cu mana.Rulourile se pun in cuptorul incalzit la 175 de grade timp de 20 de minute.Se scot rulourile din cuptor si se taie cu un cutit ascutit in felii de 2 cm grosime.

Se asaza apoi cu partea taiata in tava si se mai lasa 12-15 minute la copt,pana capata o nuanta aurie.

Sunt exceptionale ,sunt aromate,crocante...Se pastreaza in cutii de metal!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini - fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)