Capellini cu galbiori in sos alb

de Valclaudia in Spaghete, 4 Aug 2018 | 3716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cutie capellini de la Barilla
  • cca 500 gr. galbiori proaspeti
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 cutie smantana pentru gatit
  • 50 ml lapte rece
  • 1 lingurite amidon din porumb
  • patrunjel verde proaspat tocat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu galbiori in sos alb:

Punem pastele la fiert in multa apa clocotita cu sare si le fierbem 3 minute. Le trecem apoi printr-un jet scurt de apa rece si le lasam la scurs.

Galbiorii ii curatam si ii spalam in mai multe ape, apoi ii taiem bucatele si ii punem in tigaie peste 2 linguri ulei de floarea soarelui impreuna cu usturoiul taiat bucatele.

Adaugam putina sare si piper, ciupercile vor elibera continutul de apa pe care il contin, lasam la foc pana scade toata aceasta apa si incep galbiorii sa se rumeneasca.

Turnam peste ciuperci smantana lichida, lasam pana incepe sa clocoteasca, adaugam apoi amidonul diluat in 50 ml lapte rece si amestecam sa nu se formeaze cocoloase si lasam pana se leaga sosul.

Poresaram patrunjel verde proaspat tocat si servim aceste minunate ciupercute cu paste capellini.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu galbiori in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci