Capul lui Mos Craciun

de Lau in Dulciuri, 7 Dec 2012 | 5374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de untura
  • zeama 1/2 lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • 3 zahar vanilat
  • 100 g zahar fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capul lui Mos Craciun:

Amestecam faina cu praful de copt si zaharul, zaharul vanilat, adaugam, coaja si zeama de lamaie, untul si untura si framantam o coca care nu se lipeste de maini(daca este nevoie se mai adauga untura) Invelim coca si dam la rece 30 minute.

Impartim coca in 2 parti. Intindem o foaie ovala si o asezam in tava. Cealalta bucata o impartim in 2,intindem o foaie ovala care o vom taia cu foarfeca(nu de tot) care va fi barba. Din coca ramasa vom face caciula si mustata

Am uns cu sos de la gogosari caciula

Daca ti-a placut reteta noastra "Capul lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea si crema dulce de leche