Crostoli cu cacao si nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 21 Ian 2017 | 2702 vizualizari

 

Cred ca sunt in perioada de ciocolata :))))...atat de mult o iubesc, incat as pune-o in orice reteta :))) dar desigur, asta nu se poate:)))....si totusi...de gogosi cu ciocolata ati mai auzit...un deliciu!
Ca la bucatarasi acasa!

 

INGREDIENTE

  • 240 gr. faina
  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • 20 sau 25 gr. cacao
  • vanilia
  • coaja rasa portocala
  • nutella( cateva linguri)
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli cu cacao si nutella:

Eu am pornit de la reteta Laurei Adamache de crostoli pe care am modificat-o, adaugand cacao si desigur, nutella.

Puneti frisca lichida intr-un vas, adaugati treptat faina si  apoi cacaua...aici aveti grija daca vi se pare ca se mai cere faina, mai adaugati cacao, omogenizati aluatul.

Presarati putina faina pe suprafata de intins, impartiti aluatul in doua bucati.

Intindeti fiecare bucata subtire si decupati formele, pe care le crestati usor.

Prajiti in ulei incins gogosile si scoateti-le pe un servet absorbant.

Cand s-au racit, umpleti-le doua cate doua cu nutella si pudrati-le din belsug!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli cu cacao si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Panacris 1

22.01.2017, 17:46

simona72 1

23.01.2017, 08:35

Hai mă! Deja e prea mult Cred că ai tăi sunt super alintați

RuxyRux 1

23.01.2017, 19:32

Da, stiu e mult prea mult! ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura CABANA