Carnati de curcan

de katty in Curcan, 3 Ian 2022 | 8226 vizualizari

 

Anul acesta am pregatit niste carnati mai usori, de curcan.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg pulpa de curcan dezosata
  • 700 gr slanina de porc
  • sare dupa gust
  • piper negru macinat dupa gust
  • 1 capatana usturoi
  • boia dulce
  • 150 ml apa rece
  • mate subtiri de porc
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de curcan:

Taiem pulpa de curcan si slanina cubulete si le trecem prin masina de carne cu sita mai mica. Descojim usturoiul si il trecem prin presa marunta. Adaugam peste carnea tocata usturoiul maruntit, sare, piper si boiaua dulce .

Omogenizam bine compozitia turnand cate putina apa rece.

Acoperim vasul si dam carnea la rece pentru jumatate de ora.

Spalam bine matele de porc si le umplem cu compozitia cu ajutorul unei duze atasate la masina de tocat carne.

Dam carnatii la vant pentru 2-3 zile pentru a se usca usor.

TIPS-URI

1

daca doriti carnati mai aromati, puteti adauga in compozitie si alte condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]