Carne alla pizzaiola

de lilik in Vita, 14 Oct 2010 | 7778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de carne potrivite de grosime si nu prea grase
  • 3 rosii moi(sau 200 ml suc de rosii)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de capere
  • cateva masline
  • oregano,sare,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne alla pizzaiola:

decojim rosiile si le taiem cubulete.intr-o tigaie punem putin ulei de masline si punem carnea.o lasam 2 min pe parte,apoi adaugam usturoiul taiat in 2,caperele,maslinele si rosiile.lasam sa fiarba la foc mic 10-15 min apoi controlam sa fie carnea gata,potrivim de sare,adaugam oregano si dam deoparte.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne alla pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

16.10.2010, 02:16

trebuie sa fie buna5f

lilik 1

16.10.2010, 15:38

corina sigur in italia ai auzit k din kte stiu eu e o mankre traditionala

lilik 1

16.10.2010, 15:39

nadia e chiar f gustoasa si se face relativ repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vită cu ceapă - reteta chinezeasca