Carne de iepure cu legume

de Andra_Constantinescu in Iepure, 17 Dec 2014 | 4270 vizualizari

 

Au fost mici si dragalasi, dar din pacate a venit si vremea sa ii mancam :(

 

INGREDIENTE

  • un iepure;
  • 3 cartofi;
  • un ardei rosu;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • ciuperci;
  • sare;
  • piper;
  • maghiran;
  • oregano;
  • busuioc;
  • ulei;
  • o canuta apa;
  • o canuta vin.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu legume:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Se spala iepurele si se taie in bucati. Se unge cu ulei, sare si mirodenii si se baga la cuptor intr-o tava unsa.

Se curata legumele si ciupercile, se taie in bucati mari si peste ele se pune sare si mirodenii.

Dupa ce iepurele s-a copt pe jumatate, se adauga legumele, o canuta de apa si una de vin. Se mai lasa la cuptor cu folie de aluminiu deasupra tavii. Dupa circa 30 de minute se scoate folia, se intorc legumele si carnea si se lasa in continuare la cuptor, descoperite, pentru a se rumeni.

Preparatul se serveste cald, preferabil cu usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]