Carne de porc in sos de vin

de Bya Ralu in Porc, 21 Mar 2014 | 5801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de vin:

Ceapa se taie feliute subtiri si se pune intr-o tigaie la calit in ulei de masline.

Se adauga si feliile de carne,se pune apa si se lasa acoperite cu un capac sa fiarba.

Cand zeama a scazut se adauga vinul,condimentele si usturoiul strivit.

Carnea se intoarce pe ambele parti.

Se serveste cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc cu jumari si mamaliguta