Cartofi Boulangère

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 4544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ceapă mare, tăiată julienne
  • câteva frunze de salvie proaspătă
  • 400 ml supă de legume
  • 1 mână de parmezan ras
  • 10 grame unt, tăiat cuburi
  • sare grunjoasă
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Boulangère:

Cartofii se curăță și se taie felii. Se așează un strat de cartofi într-o oală de fontă, apoi fâșii de ceapă și câteva frunze de salvie, sare și piper. Se alternează straturile până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi. Se așează câteva frunze de salvie deasupra, apoi se toarnă supa, se presară parmezanul și din loc în loc se așează câte un cub de unt. 

Se introduce oala în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pe raftul superior și se lasă o oră. 

Se poate servi ca fel principal sau garnitură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Boulangère" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute din dovlecei, umplute cu branza