Cartofi copți cu brânză de burduf și chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 3619 vizualizari

 

Recunosc că nu-i o rețetă deosebită, ci doar o rețetă simplă și gustoasă la îndemâna oricui;) Spor! :-*

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna 8 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • brânză de burduf,
  • chives, adică ceapă verde "subțirică" la ghiveci, de la Domn Poștaș:D.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți cu brânză de burduf și chives:

Cartofii se spală, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute la 250 grade. După ce trec testul scobitorii, adică scobitoarea intră ușor în cartof, fără nici un fel de piedică, :D, se scot, atenție folosiți mănuși:D, se taie în două, se stropesc cu puțin ulei de măsline, se presară brânza de burduf, ceapa tocată mărunt, apoi se mai dau la cuptor, 2-3  minute, cât să se topească brânzica ;)  

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți cu brânză de burduf și chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu unt aromat