Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2017 | 2826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi (incercati sa-i alegeti sa fie de aceeasi marime)
  • 100 g telemea/cascaval
  • 100 g porumb boabe (din conserva)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • putin ulei pentru calit ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb:

Se spala cartofii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se asaza in tava pentru cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cartofii cu putin ulei si se asezoneaza cu sare.

Se da tava la cuptor, la 180 grade C, circa 20-25 minute, dupa care se scot cartofii, se taie in jumatate (pe lungime).

Cartofii se lasa sa se raceasca putin, apoi se scobeste miezul la cartofi, miez care se pune intr-un vas. 

Separat, se curata ceapa, se spala, sa taie marunt si se caleste pana devine sticloasa.

Branza se da prin razatoare sau se taie foarte marunt. Ceapa calita si branza se adauga peste miezul de cartofi, se adauga si porumbul scurs, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca bine. Fiecare jumatate de cartof se umple cu aceasta compozitie, apoi cartofii se dau din nou la cuptor, pentru circa 20 de minute (pana cand observati ca marginile cartofului incep sa se coaca).

TIPS-URI

1

cartofi

2

branza

3

porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute crocante de peste II