Cartofi crocanti

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi (roz)
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Se curata si se spala cartofii, se taie in 4 si se fierb putin in apa cu sare.

Se fierb pana cand intra pun furculita in ei.

Apoi se strecoara si se clatesc bine cu apa rece.

Se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Apoi se prajesc in ulei de palmier pana cand devin aurii.

Sunt tare buni...crocanti la suprafata si pufosi in interior.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi