Cartofi cu branza si carnati la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2016 | 7412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 2-3 carnaciori subtiri
  • telemea de vaca
  • 2-3 linguri smantana
  • marar proaspat
  • cascaval ras
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si carnati la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.

Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii.

Intr-un vas de ceramica punem un strat de cartofi felii,deasupra punem telemeaua stivita cu o furculita si amestecata cu smantana si mararul tocat marunt.

Carnatii se prajesc in ulei si se taie bucatele, pe care le punem peste branza cu smantana pen.

Ultimul strat il punem de cartofi, condimentam, iar deasupra punem cascaval ras.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa