Cartofi cu cascaval la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2013 | 5760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 100 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • sare, piper, cimbru, maghiran
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. 

Se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt gata se strecoara si sa dau sub jet de apa rece, se pun la scurs.

Se ia un vas ( eu de yenna am folosit), se unde cu unt. Se pun cartofii. 

Din 4 oua, sare si branza de vaci rasa se face un amestec care se toarna peste cartofi. Se pune  piper, maghiran, cimbru. Se pun cubulete de unt de-asupra.

Cascavalul de rade si se presara de-asupra. Se da la cuptor pentru 30 min. la foc domol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete cu cascaval