Cartofi cu crema de branza si tartufo

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 3031 vizualizari

 

Vazusem o reteta italieneasca pe facebook cu crema de branza,dar cand am vrut sa o fac nu am mai gasit-o, asa ca am inventat eu ceva :))) nu a fost rau :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 linguri de crema de branza
  • 1/2 ceapa alba
  • tartufo negru proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si tartufo:

Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 10-15 minute (atentie nu trebuie sa ii fierbem pana se sfarama).

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in putin ulei de masline pentru cateva minute dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba putin.

Se pune crema de branza, condimentele si se amesteca bine, adaugand si rondelele fierte de cartofi.

Se lasa cateva minute, se aseaza pe farfurie si se rade tartufo proaspat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pîrjoale de praz