Cartofi Frantuzesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2012 | 12858 vizualizari

 

O reteta foarte usoara...intr-o zi cand esti prea obosit...poti prepara cartofii frantuzesti

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 500 g telemea de vaca
  • 1 ou
  • 250g smantana
  • cascaval
  • parmezan
  • unt
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Frantuzesti:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se curata de coaja,dupa care se taie rondele.Tava se unge cu unt si se aseaza rondelele de cartofi.Intr-un castron se sfarama telemeaua cu o furculita,se adauga oul,smantana si mararul.Se toarna in tava peste cartofi,iar deasupra punem alt strat de cartofi.Deasupra ungem cu putin unt,presaram cu cascaval ras si parmezan.Adaugam in cuptor timp de 30 min la foc mediu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti gratinati