Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Mai 2011 | 7227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g pipote si inimi
  • 2 aripi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 cana sos de rosii
  • o lingura ulei
  • patrunjel
  • mirodenia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi:

Spalam cartofii si ii taiem felii potrivite.

Spalam si pipotele si inimile si le curatam de pielite.

Aripile le taiem pe jumatate si le spalam.

Punem o lingura de ulei intr-o tava, adaugam cartofii si carnea, sucul de rosii, condimentam dupa gust si completam cu apa cat sa acopere tot.

Dam la cuptorul preincalzit o ora.

Dupa ce scoatem tava asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in punga, la cuptor