Cartofi pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 12858 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o canita de lapte
  • 3 linguri faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pane:

punem cartofii la fiert in coaja.

dupa ce au fiert ii taiem felii putin mai groase si ii dam prin compozitia formata din faina, lapte, ou, sare, piper, boia si cascavalul ras, dupa care ii dam prin pesmet si ii punem la prajit in ulei incins.

se pot servii cu un sos, ca garnitura la o fripturica, sau pur si simplu cu o salatica.

TIPS-URI

1

cascavalul se poate pune deasupra, dupa ce ii luam din tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]