Cartofi prajiti chinezesti

de Sylvia in Mancaruri de post, 18 Noi 2010 | 8924 vizualizari

 

O reteta simpla si aromata, perfecta atat pentru zilele de post cat s pe post de garnitura la o reteta care contine carne au alte legume. Eu am ramas indragostita de aceasta reteta dupa ce am testa-o prima data si apoi am tot repetat-o cu diverse ocazii.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • cartofi vreo 2-3 bucati medii,
  • sare,
  • piper  rosu chinezesc,
  • ghimbir ras sau pudra ( eu am optat pentru pudra) ,
  • o lingura de ulei ( de masline am pus eu ).
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti chinezesti:

 Cartofii ii lasam pret de cateva minute sa se patrunda bine pe toate partile, amestecandu-i cu grija cu o spatula. La final ii condimentam cu sare, piper si ghimbir.

 E am aranjat pe o farfurie  pe care m-am jucat cu niste sos de soya redus.

 Aranjam cartofii cu grija fara sa ii presam foarte tare, la reteta aceasta da mai bine un aspect aerat chiar daca nu iese forma patrata perfecta.

 Am asezonat cu cativa fulgi de arde iute si 2 crengute de cimbru, perfecte au fost si la gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si legume