Cartofi taranesti a la Gaby

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 11275 vizualizari

 

Vreau sa-i fac de cand i-am vazut, fiind cu branza de burduf, preferata mea. Foarte buni sunt! Multumesc Gaby!

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 4 fire ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 150 g branza de burduf
  • boia de ardei
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti a la Gaby:

Se incinge uleiul intr-o cratita (sau tigaie) si se pun la prajit cartofii curatati si taiati cuburi mai mari.

Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte.

Cand sunt putin rumeniti se adauga o ceasca de apa, se pune capac si se lasa la fiert 20-25 minute.

Se amesteca din cand in cand si se verifica sa nu scada apa de tot.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Cu 10 minute inainte sa fie gata cartofii se adauga ceapa, usturoiul, boiaua de ardei, mararul tocat si se amesteca sfaramand putin cartofii.

Se potriveste de sare si piper.

Cand este gata se adauga branza de burduf si se amesteca.

Este buna simpla sau garnitura la friptura!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti