Cartofi taranesti cu sos vedeta

de _Alina_ in Mancaruri de post, 7 Feb 2014 | 12276 vizualizari

 

Fiindca e vineri, v-am adus ceva de post. :)

 

INGREDIENTE

  • 1400 g cartofi curatati de coaja
  • 2 lg ulei
  • 1 lg condiment de pizza de la Fuchs sau orice ierburi aromate vreti
  • 1 lgt sare mare
  • Sos
  • 3 lg cu varf pasta de tomate (28% substanta uscata)
  • 3 catei mari de usturoi
  • 2 lgt otet
  • 130 ml apa plata
  • 1 lgt ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sos vedeta:

 1. Cartofii curatati de coaja, spalati, taiati in 4  si spalati din nou se pun la scurs, apoi se amesteca cu ulei, sare si condimente. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pana cand se rumenesc.  

2. Sosul il preparam amestecand pasta de tomate cu usturoiul curatat zdrobit si cu restul ingredientelor. Si asta e tot. Simplu, bun si economic. V-am zis ca e usor sa-i preparati. ;) 

 Nota!

 In sos se pune si telina taiata cuburi mici, aici n-am pus fiindca n-am avut, dar va asigur ca e tare gustos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sos vedeta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia umplut cu ciuperci si orez in sos de rosii cu vin si usturoi