Cartofi umpluti

de danielaR in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2014 | 21798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 150gr branza de burduf
  • 3 linguri bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb dar numai 15 minute.

Lasam la racit si ii gaurim cat de tare putem. Resturile care le-am obtinut le dam pe razatoarea mica cat de bine putem. Adaugam carnea tocata si branza. Pisam usturoiul si il punem si pe el. Potrivim de sare si piper. Cu compozitia obtinuta umplem cartofii pe care in cele din urma ii dam la cuptor 30 min pana se rumenesc frumos.

Spor la treburi. Eu am servit acesti cartofi ca garnitura la gulas de porc

Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carnati secuiesti si rozmarin