Cartofi umpluti cu branza si ou

de getix in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 5131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 oua
  • 200 g branza de vaci
  • putin unt
  • cascaval pentru ras
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu branza si ou:

Cartofii se spala bine si se pun in apa la fiert cu putina sare. Nu trebuiesc fierti de tot, deoarece se vor pune si la cuptor. Cand sunt aproape fierti se scot pe un platou si se lasa la racit.

Intre timp radem branza si tocam ceapa marunt. Cand s-au mai racorit taiem un capacel din ei si le scoatem miezul cu grija. Condimentam cartofii cu piper, apoi ii umplem cu branza amestecata cu ceapa. Deasupra punem cate o lingurita de unt si îi introducem la cuptor pentru 30 minute. Dupa aceea se scot, se sparge cate un oua in fiecare cartof si se introduc iar la cuptor. Cu cateva minute de a-i scoate se rade casacaval.

O retea usoara, fara prajeli !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti