Cas de oaie la borcan

de Rocsi in Conserve, 30 Iun 2010 | 29461 vizualizari

COMENTARII (14)

Julie 1

30.06.2010, 19:55

Mai, ce harnicuta ai fost! Ai 5 furcu de la mine! E prima data cand vad asa ceva!

mihaelar63 1

30.06.2010, 20:14

5 furculite si acum spune si secretul : te gandesti cine te-a suparat si ...indesi bine cu pumnul in borcan ,,,

Rocsi 1

30.06.2010, 20:17

multumesc din suflet julie...multumesc mihaelar ...pai am zis k se preseaza bine in borcane...dak te-a suparat cineva chiar poti sa te gandesti k sa se preseze mai bine in borcan

gaby_duceag 1

30.06.2010, 20:47

mah, se vede ca esti de-a mea ).acum am si eu un cash de 15 kg la dospit,; eu il frec cu sare mare si-l "fierb" ca si tine, dar nu pun nimic deasupra si s-a pastrat minunat; am avut pana-n mai

ana 1

30.06.2010, 21:02

Este atat de buna aceasta branza

Rocsi 1

01.07.2010, 10:57

ma bucur k ma consideri d a ta gabi...eu pun asa deasupra margarina k asa facea mama mereu si pastrez traditia.......este ana dar nu si pentru mine k eu nu manc deloc nu imi place...mama mananca de asta am pus

nadina73 1

04.07.2010, 22:19

buna ideie eu nu stiam decat in pungi si tusti la congelator ,oricum aici numai in congelator am si acea din tara ca aici pauza nu e ,super ideia ta e bine de retinut nota 10 sefu

Rocsi 1

05.07.2010, 23:05

si mama mai punea la congelator k mananc putin dar anul asta a zis k sa o pun la borcane..mersi

lira 1

13.07.2010, 22:13

rocsi e prima data cand vad varianta asta de conservare SUUUUUPPPERRR 5 furcu de la mine

Rocsi 1

14.07.2010, 22:39

multumesc lira

Mitinita 1

13.08.2011, 17:49

s-a pastrat bine? vad ca la gaby da,predau reteta la mama

Rocsi 1

13.08.2011, 19:46

eu am si acum de anul trecut si e foarte bun

Lau 1

08.12.2011, 10:34

Rocsi 1

08.12.2011, 11:12

lau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta aperitiv