Cas de oaie la borcan

de Rocsi in Conserve, 30 Iun 2010 | 29751 vizualizari

 

Vreau sa va arat metoda mea de sterilizare a casului de oaie pentru iarna..

 

INGREDIENTE

  • 3 kg cas de oaie
  • sare mare
  • margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas de oaie la borcan:

Branza de oaie cautati sa fie scursa foarte bine .

daca e cu zer riscati sa se strice,oricum in ziua de azi e la risc cu branza de oi din cauza faptului ca se face cu niste pastile sau nu mai stiu ce si se strica foarte repede,va spun asta din proprie experienta.

branza se taie patrate.

se pune intr-un lighean.

peste ea se presoara sare mare,in functie de cat de sarata o mancati.

se framanta bine cu mainile.

se iau niste borcane de 800 gr,curate sa fie.

acestea se pun cu branza pe 3 sferturi ,dar sa fie presata bine in borcane.

deasupra fiecarui borcan se pune o lingura margarina(creca pentru mai multa siguranta merge sa se puna si cate un strop de conservant).

borcanele se inchid ermetic si se invelesc in hartie.

intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi,se pun borcanele ,se acopera cu un prosop de bucatarie si se sterilizeaza la foc potrivit 25-30 min.

le lasati asa in apa pana ce borcanele s-au racit de tot.

pastratile la loc racoros.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas de oaie la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta aperitiv