Cascaval pane cu piure de cartofi

de alina_paula in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2012 | 6688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cascaval pane delaco
  • ulei pentru prajit
  • 500 g cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • 100 ml lapte
  • 2 bucatele unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare  .Cand intra furculita usor in ei, se scurg de apa si  se paseaza, adaugandu-se untul si laptele.

Cascavalul se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins.

Se serveste cascavalul cu piure alaturi de diverse salate..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]