Cascaval pane cu piure de cartofi

de alina_paula in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2012 | 6559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cascaval pane delaco
  • ulei pentru prajit
  • 500 g cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • 100 ml lapte
  • 2 bucatele unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare  .Cand intra furculita usor in ei, se scurg de apa si  se paseaza, adaugandu-se untul si laptele.

Cascavalul se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins.

Se serveste cascavalul cu piure alaturi de diverse salate..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]