Castane coapte

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2012 | 6527 vizualizari

 

nu e o reteta insasi...insa am vrut sa postez cum se fac deoarece si eu la rindul meu am invatat de la altii cum se fac castanele coapte si ma gindesc ca poate folosi cuiva '' reteta'' mea :)

 

INGREDIENTE

  • castane
  • tigaie speciala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Pentru castane exista o tigaie speciala. O punem pe foc. Punem castanele si le amestecam foarte des pentru a nu se arde. Foarte folositor e daca se taie putin coaja cu un cutit, asa nu vor pocni si se vor coace mai usor.

Daca nu se dispune de o tigaie speciala se pot face si la cuptor. In acest caz este indicat sa se taie putin coaja...altfel vor pocni...

Cand sunt gata,le lasam putin sa se raceasca,le decojim si mancam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de rata cu portocale si castane